Pereți verzi

Pereți Verzi

Scopul nostru este să reconectăm oamenii cu natura și să aducem o parte din ea în interior, în locul unde muncim, ne distrăm, ne întâlnim cu prietenii sau ne relaxăm și ne petrecem timpul cu familia. De aceea am decis că este important ca VerdePePerete să însemne și „îmbrăcarea” pereților existenți în spațiul în care vă petreceți timpul.

Pereții verzi sunt rezultatul Designului Biofilic (Biophilic Design), a designului interior inspirat din natură, un concept capabil să aducă în interior beneficiile plimbărilor în natură. În ziua de azi suntem înconjurați de artificial, de spații betonate, zgomot, trafic intens, poluare, de tot acest zbuciumul al vieții moderne care ne afectează atât fizic, cât și psihic.

Îmbrăcarea pereților în mușchi si licheni decorativi, prezența luminii naturale și amenajarea spațiului interior cu plante au numeroase beneficii demonstrate, pe lângă efectul vizual remarcabil, precum: bolnavii se vindecă mai repede în spitalele care au spații verzi, elevii au rezultate mai bune, angajații din clădirile de birouri sunt mai productivi, spațiile comerciale sunt vizitate de mai mulți cumpărători, oamenii sunt conectați la natură, sunt mai calmi, mai relaxați și mai creativi.

Dacă aveți de îmbrăcat o suprafață mai mică de 3 mp, prețul este de 2050 lei/mp. Dacă suprafața este mai mare de 3 mp, prețul este de 1760 lei/mp.

Montajul este foarte facil, se poate face de către oricine, pentru că avem un sistem inovator în care peretele se îmbracă prin aplicarea unor bucăți de pâslă pe care este aplicat mușchi de calitate superioară, de dimensiunea 60x40cm. Acestea se prind de perete prin sistem Velcro.