Despre noi

Despre noi

Proiectul Verde Pe Perete a început din dragostea noastră pentru frumos și pentru natură. Din dorința ca, în casa noastră – un mediu în care nu toate plantele se puteau dezvolta armonios – să putem să ne bucurăm de verde și de prospețime, am început să căutăm soluții. Așa am descoperit mușchiul natural, ideal pentru locuința noastră, care nu doar ne-a înfrumusețat casa, ci a și rezolvat problema umidității excesive.

De la o soluție pentru noi, până la a pune bazele unei afaceri, a fost un pas ușor de făcut, pentru că descoperisem o idee în care credem și de care suntem mândri. Având deja experiență în domeniul designului interior, cât și al prelucrării lemnului, am învățat încet-încet să combinăm cele două materiale naturale (mușchiul și lemnul). Astfel am obținut ceea ce ne-am dorit, nu doar să aranjăm artistic buchețele de mușchi, ci să facem toată munca din spatele unui produs.

Nu numai dedicarea noastră ne recomandă, ci și faptul că am format Echipa Verde Pe Perete care are în componența sa oameni creativi, cu background artistic, inclusiv un tânăr arhitect care să poată oferi sprijin și sugestii de specialitate în cazul unor proiecte complexe, precum îmbrăcarea unor pereți întregi de mușchi sau tablouri cu modele atipice. Totodată, înțelegem că frumosul este un concept subiectiv, de aceea am dorit ca, pe lângă modelele din magazinul online, să oferim posibilitatea fiecărui client să intervină în procesul de creație, să contribuie, dacă dorește, la crearea propriilor produse de design interior. Iar pentru aceasta am creat secțiunea de modele personalizate.

Vă mulțumim!